Integra fém álmennyezetek

Perforált akusztikai álmennyezetek…

…egész sorát kínálja az Aspen fém álmennyezet gyártó az Integra fém álmennyezeti termékcsaládjában. Az Integra rengeteg függesztési, tartószerkezeti rendszerrel áll rendelkezésünkre, legyen akár egyedi álmennyezeti lap méretben gyártva, így szabad kezet biztosítva az egyedi igényeknek.

Az Integra kazettás fém álmennyezetek, lehetnek hagyományos látszóbordás, vagy rejtett bordás függesztésűek, lehetőség van teli panel felület vagy akár perforált felületű gyártására az alábbi lehetőségekből:

Vagy már elérhető az Elapto perforáció is, ami a terpesztett lemezek felületére vajaz, azaz hasonló felületet eredményez, csak olcsóbb gyártás technológia miatt, elérhetőbb feszített költségvetésű munkáknál.

Jelenpillanatban egyedi perforációk is elérhető, akár egyedi rajzolat kialakításával, mivel a gyártónál elérhető lézeres lyukkivágás, mely lehetővé teszi egyedi elgondolások gyártását. Akár legyen többféle lyukátmérő egy azon álmennyezeti lapra integrálva. Egyedi lehetőségeket igény alapján keresse kollégáimtól.

Ezen perforált kazettás álmennyezetek készülhetnek akusztikai szövettel béleltek a tökéletes hangmegkötésben szerepet játszva, középületekben, bevásárló központokban és minden olyan épület belső tereiben ahol fontos a keletkező hangok csillapítása, megkötése.

Továbbá egy új irányzat is kezd kibontakozni az ugynevezett Integra 3D TOUCH perforációk, mellyel egyedi megoldások egész sorát lehet létre hozni, az alábbi lehetőségek jó példázzák.

Ezen álmennyezetek esetében, lehet akár az lámpatest álmennyezeti térbe helyezésével is egyedit alkotni, például a “Szaturnusz perforáció” melynél a Szaturnusz gyűrűk ki vagy be hajtásával változtathatunk a megjelenésen.

Nagyon tetszetős és egyedi felületeket hozhatunk létre, akár legyen egybefüggő álmennyezeti felület, vagy akár csak sziget szerűen belógatott akusztikus funkciókkal ellátott aktív dekorációs elem, akármely közösségi térben, irodai tárgyalóban.

Ha a fenti lehetőségek valamelyike felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot még ma.