Speciális tartószerkezet a rácsos álmennyezeteknél

Elsődlegesen az általunk kínált Unitech rácsos álmennyezethez lett kitalálva ez a tartószerkezeti kialakítás, hogy az áttört felületből a lehető legkevesebben takarjon az álmennyezet és a tartószerkezete.

Ezt a rendszert olyan helyeken szokták alkalmazni ahol fontos az álmennyezeti tér majd száz százalékban áttört legyen, de azért vizuálisan fedve legyen. Ez hogyan is érhető el? Az Unitech rendszer sajátossága hogy élére állított vékony 0,6-0,8mm vastag alumínium lemezkék alkotják, így szinte nincs látszó él. Ezen rendszer is rendelhető többféle rács sűrűséggel és akár többféle színben is.

De beszéljünk inkább a tartószerkezetről. A tartóvázat egy cső (G016) alkotja, mely függesztve van a födémhez egy hagyományos dupla-rugós függesztő szárral (G001, G002, G003), majd a csőhöz egy speciális ehhez a rendszerhez gyártott drót/klipsz (G004) ötvözete rögzíti a rácsos elemeket. Mint az alábbi ábrán látható is.

rácsos álmennyezet

Az elemek toldásáról egy toldó profil (G005) gondoskodik, amely a függesztés helyénél alkalmazva megvezeti a 600x600mm vagy akár a 600x1200mm cellás lapokat. Így kapva homogén rácsos álmennyezeti felületet.

 

 

Ezen álmennyezeti függesztő rendszer, könnyen szerelhető, nagyon költség hatékony, így ajánljuk akár kisebb volumenű munkákhoz is.

A termékről további információt web oldalunkon talál, amennyiben árajánlatra lenne szüksége vagy műszaki segítésre várjuk megkeresését még ma.