Quadro Line rácsos álmennyezet sávos megjelenéssel

Rácsos és sávos álmennyezetek egész sorát kínáljuk a legkülönfélébb belsőépítészeti kialakításokhoz, ezen rendszerek egyik legmarkánsabb típusa a Quadro Line rácsos álmennyezet ami nem is igazán rácsos. A fő ismérve hogy a keresztbordák amelyek összetartják a 600x1200mm raszter méretű rácsos panelt, vissza vannak léptetve egy leheletnyit, csak annyira hogy azt higgyük hogy ők a tartószerkezet része, ezt fokozandó ezen keresztbordákat lehet fekete színben is kérni, így jól elkülönülve, ténylegesen sávos álmennyezet érzetét keltve.

A másik ismérve hogy ezen 600x1200mm raszter méretű panel 100%-ban bonthatóak, így megkönnyítve az álmennyezet feletti tér esetlegesen megközelíthetőségét, gépészeti szerelhetőségét.

quadro Line fém álmennyezet

Rendszer elemek:

600x1200mm raszter cella panel

Delta főtartó

Delta főtartó toldó

Panel tartó klipsz

Függesztő menetes szár (kívánt hosszúságban)

 

 

 

A Quadro Line rácsos fém álmennyezet többféle méretezéssel készülhet, projektre alakítható panel alap méret (b), alakítható cella magasság (h), alakítható rács sűrűség. A gyártó által kínált méretek az alábbi táblázat szerintiek:

quedro line fém rácsos álmennyezet

 

quadro line fém rácsos álmennyezet

Remélem sikerült megválaszolnunk egy pár kérdést ezen fém álmennyezet típus tekintetében, de ha további információra lenne szüksége várom megkeresését!