Baffle sávos fém álmennyezetek a Dunakeszi Diáknegyedben

Örömünkre szolgál hogy újabb látványos és korszerű középület építésében lehettünk részesek, az általunk kizárólagosan forgalmazott Baffle sávos fém álmennyezetek révén.

Hivatalosan is átadták az évtized legnagyobb oktatási fejlesztéseként jelölt Dunakeszi Diáknegyedet, mely 30 ezer négyzetméteres területével, hét épületben kínál gimnáziumi és szakiskolai férőhelyeket a város és régió fiataljai számára. Az épület a Építési és Közlekedési Minisztérium megbízásából, az Incorso Design tervei alapján valósult meg.

Az épületben helyet kapott multifunkciós sport központ, konyha és hozzá tartozó 450 fős ebédlő. Valamint a tanulók rendelkezésére áll uszoda is.

És most egy pár szó az általunk forgalmazott és a projektben is használt fém sávos álmennyezetekről. A Baffle sávos fém álmennyezetet a legkülönfélébb felületeken szabadon használhatjuk, megannyi lamella méretben és tengelytávolsággal, akár egyedi Ral színkáka szerinti színekben, vagy fa imitált felületben. A lamella felülete lehet akár perforált, belső oldalán akusztikus szövettel kasírozott, így funkcionált az alkalmazó középületekben keletkező hangok megkötésében. Ami fontos a termékben, hogy akár középületek “menekülési útvonalain” is szabadon használható, mivel nem éghető és egy tűz esetén füstöt sem termel. Ezen tulajdonságok mentén nem kell lemondani a költséghatékony természetes alapanyagok használatáról, fa imitált felületének köszönhetően, be lophatjuk a középületekbe a természet közeli érzetet. A fával szemben nem vetemedik, költséghatékony valamint visszaforgatható alapanyag.

A baffle sávos álmennyezet a legsokszínűbb termék csoport mely akár fali burkolatként, íves felületeken, terpesztett lemez alapanyagból megoldást biztosít a modern letisztult belső formák megalkotásához.

A termékről további információt web oldalunkon talál a termékeknél, valamint a web oldalunkon működő blogunkban. Reméljük felkeltettük érdeklődését a termék irányába, várjuk megkeresését még ma.

Építtető: Építési és Közlekedési Minisztérium

Tervező: Incorso Design

Generál kivitelezők: WHB Group és Laterex konzorcium